sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Greece, Parga 2014



Niin taas kävi, että musta ei kuulunut täällä blogin puolella mitään pariin kuukauteen. Keväällä koulujutut pukkas aika pahasti päälle, joten niitä oli pakko hoitaa pois alta ja nyt vasta sain itseni kasattua ja kirjoittaa tänne. Katsotaan, saisinko jostain kaivettua sen kunnon inspiraation, onneksi mulla on muutama postausidea vailla toteuttamista;)

Tosiaan, me oltiin perheen kanssa viime viikko (14.-21.6) Kreikassa. Ja ei olisi loma voinut parempaan saumaan osua, Suomessa oli niiiiin huonot kelit juhannuksena, että kyllä kelpasi tuolla paistatella. Tosin nyt ketuttaa kun kelit on edelleen tosi huonot. Loma sujui aivan mallikkaasti, tykkäsin Pargasta todella paljon. Ihanan pieni ja idyllinen lomakohde, suosittelen! Meillä oli auto vuokrattuna koko viikon ja ajettiin mm. Meteoraan, joka oli aivan uskomattoman upea paikka. En oo eläessäni nähnyt niin mahtavia maisemia.
Mä sairastuin loppuviikosta ja olin vielä kotiin päästyäkin kipeä. Tää viikko onkin mennyt ihan vain lepäillessä, jotta huomenna jaksan lähteä rippileirille isoseksi.


Meteora (ja vain murto-osa niistä maisemista...)

13 kommenttia:

  1. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja niitä on ilo katsella (:

    VastaaPoista
  2. Oi ihania kuvia 8) Kumpa Suomeenkin saataisiin taas lämpimät kelit takas :(
    Olis kiva vaan lähteä jonnekkin lämpimään maahan, pois Suomesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niinpä... Alkaa jo pikku hiljaa ottaa päähän tää jatkuva harmaus:D Mutta eikös ne luvannut loppukesästä lämmintä, joten sitä odotellessa.

      Poista
  3. Vau mitä kuvia! Näitten kuvien katseleminen ei kyllä auta yhtään tätä mun matkakuumetta :D Muutenkin ihana blogi ja oot kaunis :)!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia & tätä postausta oli muutenkin kiva katella, koska kävin pargassa jokunen vuosi sitten. Ihana paikka♥! Tykkään myös tän blogin bannerista paljon :-)

    http://starrynight-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia!! :) Ja todella kivan oloinen koko blogi! :) Vinkkinä: jos haluat tuon tyhmän jutun pois kuvista kun hiiren vie päälle tulee nuo flickerin mainokset tms. Kopioidessas sitä koodia kuvasta, laita se pallura siihen HTML kohtaan ja kopio se koodi vasta sitten ja lisää sit blogiisi ne! :)

    Olis tosi kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö ;)
    ❤:llä Master of your own life

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti tosi paljon tosta vinkistä, pitänee seuraavaan postaukseen muistaa toi:)

      Poista
  6. vähänkö kivoja kuvia! ja sun tekstii on tosi kiva lukea, kirjotat hyvin:)

    http://mrsglamorouss.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. voisiks päivittää? :) t.mä

    VastaaPoista